Domácí pistáciová pasta
Pistáciová pasta se hodí jako základ do zmrzlin, náplní do dortů, krémů a jiných cukrovinek. Využijete ji k přípravě pistáciového tiramisu, náplní do makronek i domácí zmrzliny.
Pokud jste si pistáciový krém oblíbili, zkuste si doma vyrobit dubajskou čokoládu, upéct skořicové šneky nebo se o Vánocích blýskněte pistáciovými včelími úlky.
Pokud jste si pistáciový krém oblíbili, zkuste si doma vyrobit dubajskou čokoládu, upéct skořicové šneky nebo se o Vánocích blýskněte pistáciovými včelími úlky.

Ingredience:
- 120 g nesolených pistácií (to odpovídá asi 250 g neloupaných)
- 30 ml arašídového oleje (lze nahradit jiným běžným kuchyňským olejem)
- 25 g medu
Postup:
Pistácie a olej rozmixujte do konzistence pasty. Nakonec přimíchejte med, množství přidejte dle chuti.
Vyrobit si domácí pistáciové máslo není žádná věda:

S přípravou pomohou:
0

















