info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéZapečený úhoř s bylinkami

Zapečený úhoř s bylinkami

ReceptyMasové
31. 10. 2021
Zapečený úhoř s bylinkami

Ingredience na 4 porce:

  • 4 filety z úhoře,
  • 4 velké vařené brambory nakrájené na kolečka,
  • 1 lilek nakrájený na kolečka,
  • 1 cuketa nakrájená na kolečka,
  • 2 snítky rozmarýny,
  • 2 snítky tymiánu,
  • 4 kolečka bylinkového másla,
  • krájená loupaná rajčata (concassé)
Na rozpálené pánvi opečeme brambory, lilek a cuketu. Osolíme je a opepříme. Do zapékací misky naskládáme brambory, lilek a cuketu. Filet z úhoře opečeme na rozpálené pánvi. Osolíme, opepříme a lehce posypeme tymiánem a rozmarýnem. Opečenou rybu navrstvíme do zapékacích misek k zelenině. Přidáme bylinkové máslo a rajčata a zapečeme v troubě při 200 °C asi 10 minut.
 

Budou se vám hodit: