Masové

Svatováclavská husa s jablky

Datum publikování 16. 9. 2020
Víte, že... husí maso obsahuje skoro třikrát více vitamínu B2 než kuřecí a téměř dvakrát tolik vitamínu B6? Je také kvalitním zdrojem draslíku, fosforu a železa. Připravte si proto husu třeba u příležitosti svátku sv. Václava. více...

Zaječí stehno na bílém víně v tlakovém hrnci

Datum publikování 17. 11. 2020
Vyzkoušejte skvělý recept na divočinu v podobě zajíce ;-) více...

Kachní prsa s marmeládou

Datum publikování 6. 5. 2021
Překvapí vás, jak skvěle chutná grepová marmeláda v kombinaci s kachním masem více...

ENCOCADO z krevet

Datum publikování 6. 5. 2021
Naučte se připravovat skvělé encocado z lahodných mořských plodů. více...

Doudlebská rolovaná pečeně

Datum publikování 30. 9. 2020
Víte, jak chutná doudlebská rolovaná pečeně? více...

Bramborový závin se špenátem

Datum publikování 30. 9. 2020
Připravte návštěvám bramborový závin se špenátem více...

Zázvorová panenská svíčková

Datum publikování 30. 9. 2020
Zázvorová panenská svíčková je dokonalá delikatesa. Zkuste ji. více...

Rybí paštika

Datum publikování 30. 9. 2020
Jak chutná famózní rybí paštika? více...

Tvarohové pomazánky

Datum publikování 30. 9. 2020
Umíte lahodné tvarohové pomazánky? více...