Masové

Svatováclavská husa s jablky

Datum publikování 16. 9. 2020
Víte, že... husí maso obsahuje skoro třikrát více vitamínu B2 než kuřecí a téměř dvakrát tolik vitamínu B6? Je také kvalitním zdrojem draslíku, fosforu a železa. Připravte si proto husu třeba u příležitosti svátku sv. Václava. více...

Zaječí stehno na bílém víně v tlakovém hrnci

Datum publikování 17. 11. 2020
Vyzkoušejte skvělý recept na divočinu v podobě zajíce ;-) více...

Kachní prsa s marmeládou

Datum publikování 6. 5. 2021
Překvapí vás, jak skvěle chutná grepová marmeláda v kombinaci s kachním masem více...

ENCOCADO z krevet

Datum publikování 6. 5. 2021
Naučte se připravovat skvělé encocado z lahodných mořských plodů. více...

Krůtí maso na divoko

Datum publikování 19. 5. 2021
Zdravé krůtí maso chutná v této úpravě jako sen. Zkuste ho! více...

Fazolová sekaná

Datum publikování 19. 5. 2021
Sekaná nemusí být jen z masa. Vyzkušejte skvělou luštěninovou. více...

Citronový žralok

Datum publikování 19. 5. 2021
Vyzkoušejte náš recept na citronového žraloka více...

Farmářské kotlety

Datum publikování 19. 5. 2021
Naučte se přiipravovat luxusní farmářské kotlety   více...

Rybí biftečky s bramborovým salátem

Datum publikování 19. 5. 2021
Vyzkoušejte náš recept na úžasné rybí biftečky s bramborovým salátem   více...