info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéHusí játra foie gras s chřestem

Husí játra foie gras s chřestem

MasovéRecepty
12. 10. 2021
Husí játra foie gras s chřestem

Ingredience:

  • 500 g tučných husích jater – foie gras,
  • 200 g chřestu,
  • 100 ml portského vína,
  • máslo,
  • sůl, pepř 
Husí játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na suché pánvi. Poté je dáme dojít do trouby rozehřáté na 160 °C asi na 6 minut. Chřest nakrájíme na proužky, opečeme na másle, zastříkneme portským, osolíme a opepříme. Játra podáváme s pečivem a na chřestové směsi.
 

Budou se vám hodit: