Grilovaná vepřová žebra marinovaná v pivu a cideru
Doba přípravy: 210 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 4429
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 4429
Ingredience (4 porce):
4 jablka1 cibule
50 g třtinového cukru
1 dl vinného octu
nové koření, celá skořice,
zázvor
- Očištěná žebírka překrojte a okořeňte. Dejte do sáčků na potraviny, zalijte pivem a ciderem, řádně uzavřete a nechte marinovat v chladu 24 hodin.
- Žebírka vyjměte z marinády, zabalte do alobalu, vložte na vyhřátý gril a pečte při 150° C přibližně 3 hodiny.
- Během grilování si připravte omáčku na potírání. Všechny ingredience, tzn. rajčatový protlak, hořčici, hnědý cukr, olivový olej, tabasco, worcester, pivo a vinný ocet smíchejte dohromady a přelijte do dávkovací láhve.
- Žebra vybalte z alobalu, potřete omáčkou, vložte na gril a opečte.
K přípravě receptu se vám bude hodit
0
















