info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyBez masaVodní meloun na grilu se sýrem feta a rukolou

Vodní meloun na grilu se sýrem feta a rukolou

ReceptyBez masa
23. 7. 2014
Doba přípravy: 15 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 3103

Ingredience (4 porce):

  • 400 g vodního melounu
  • 200 g sýru feta
  • 50 g salátu rukola
  • 10 ml olivového oleje na grilování
  • balsamikový ocet (redukce)
  • čerstvá máta dle chuti
  • sůl
Postup:
1. Meloun a feta sýr nakrájejte na vetší kostky a střídavě napichujte na grilovací jehly. Potřete olivovým olejem z obou stran.

2. Jehly pokládejte na rozpálený gril a grilujte maximálně 2 minuty.

3. Podávejte s lístky rukoly, zakápněte balsamikovým octem a ozdobte lístky máty.

K přípravě receptu se vám bude hodit