Tatarák z kapra

Připravte si:
- 200 g kapřího masa bez kostí
- 2 lžíce hladkolisté petržele
- 2 lžíce nakrájené cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- ½ lžičky sladké papriky
- hořčice a kečup dle chuti
- worcester a tabasco dle chuti
- citrónová šťáva dle chuti
- sůl a pepř
- špetka mletého kmínu
- pečivo na toast nebo topinku
- česnek na toast nebo topinku
Postup:
Očištěný filet z kapra bez kůže naporcujte a následně naškrábejte nebo nasekejte kvalitním nožem na drobné kostičky podle toho, který způsob přípravy preferujete.
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a smíchejte s olejem, osolte, opepřete, přidejte kmín a nasekanou petržel. Vše důkladně promíchejte s připraveným masem a dochuťte dle svých preferencí (jemnější nebo intenzivnější tataráková chuť). Podávejte s opečeným pečivem, které potřete česnekem.
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a smíchejte s olejem, osolte, opepřete, přidejte kmín a nasekanou petržel. Vše důkladně promíchejte s připraveným masem a dochuťte dle svých preferencí (jemnější nebo intenzivnější tataráková chuť). Podávejte s opečeným pečivem, které potřete česnekem.
Co budete potřebovat:
0

















