Obrázek v notifikační liště

Tatarák z kapra

Blok na nože AZZA, se 6 noži - obrázek

Připravte si:

  • 200 g kapřího masa bez kostí
  • 2 lžíce hladkolisté petržele
  • 2 lžíce nakrájené cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky sladké papriky
  • hořčice a kečup dle chuti
  • worcester a tabasco dle chuti
  • citrónová šťáva dle chuti
  • sůl a pepř
  • špetka mletého kmínu
  • pečivo na toast nebo topinku
  • česnek na toast nebo topinku

Postup:

Očištěný filet z kapra bez kůže naporcujte a následně naškrábejte nebo nasekejte kvalitním nožem na drobné kostičky podle toho, který způsob přípravy preferujete. 

Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a smíchejte s olejem, osolte, opepřete, přidejte kmín a nasekanou petržel. Vše důkladně promíchejte s připraveným masem a dochuťte dle svých preferencí (jemnější nebo intenzivnější tataráková chuť). Podávejte s opečeným pečivem, které potřete česnekem. 

Co budete potřebovat: