Obrázek v notifikační liště

Špenátové palačinky

Pánev na palačinky GrandCHEF+ ø 26 cm - obrázek
Ochucené palačinky jsou hit! Pokud máte rádi například špenát, udělejte si slané špenátové palačinky! Dejte si je jen tak, chutnat budou třeba s ochuceným žervé a rajčátky. Můžete jimi ale ozvláštnit i nějaký zajímavý pokrm. Máme pro vás tip na recept na hovězí Wellington, jehož jsou špenátové palačinky v našem podání nedílnou součástí. 

Ingredience:

  • 200 g špenátových listů
  • 200 g hladké mouky 
  • 200 g mléka 
  • 4 vejce 
  • olej na smažení 

Postup:

Všechny ingredience vložte do mixéru a připravte hladké těsto. Dejte ho odpočinout do lednice na zhruba 30 minut. Palačinky pak připravte na k tomu určené pánvi. Dobrou chuť! 

Výrobky, které vám s palačinkami pomohou: