Soudková rajčata s ančovičkou a olivami
Doba přípravy: 10 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 798
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 798
Ingredience na těsto (4 porce):
600 g soudkových rajčat (6 ks)60 g nakládaných černých oliv
24 g ančoviček (12 ks)
Na dresink:
30 ml olivového oleje (2 lžíce)15 ml červeného vinného octu (1 lžíce)
2 stroužky česneku
listová petrželka
sůl
mletý černý pepř
- Omytá rajčata nakrájejte na kolečka a rozložte na talíř.Přidejte ančovičky a černé olivy.
 - Stroužek česneku utřete do misky. Za stálého míchání přidávejte postupně olivový olej, dochuťte octem, solí, pepřem a důkladně promíchejte.
 - Listovou petržel nakrájejte nahrubo, posypte rajčata a přelijte připraveným dresinkem.
 
K přípravě receptu se vám bude hodit
0

















