info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéRizoto s kuřecím masem z rýžovaru

Rizoto s kuřecím masem z rýžovaru

ReceptyMasové
22. 5. 2024
Jídelní soupava BAMBINI, víly, 3 ks - obrázek

Suroviny:

  • 2 odměrky rýže basmati (cca 250 g)
  • 4 odměrky zeleninového nebo kuřecího vývaru
  • 250 g kuřecího masa
  • 50 g kukuřice
  • 50 g hrášku
  • 50 g papriky červené a zelené
  • 1 šalotka
  • olej
  • sůl a koření dle chuti
  • sýr na strouhání

Postup:

Přichystejte si Elektrický rýžovar GrandCHEF. Šalotku nakrájejte nadrobno, papriky a maso na kostičky. Do rýžovaru nalejte olej, zapněte do polohy COOK, vsypte šalotku, papriky a restujte cca 10 minut. Přidejte rýži, vývar, sůl a koření dle chuti. Vařte do momentu automatického vypnutí přístroje. Na závěr zlehka vmíchejte hrášek a kukuřici, podávejte sypané strouhaným sýrem.

Bude se vám hodit: