info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéKuřecí jatýrka ve slanině

Kuřecí jatýrka ve slanině

ReceptyMasové
12. 10. 2021
Kuřecí jatýrka ve slanině

Ingredience:

  • 500 g kuřecích jater,
  • 300 g plátkové anglické slaniny,
  • 100 g špenátových listů,
  • 2 stroužky česneku,
  • 1 lžička nastrouhaného zázvoru,
  • 2 lžíce tmavé sójové omáčky,
  • 2 lžíce medu,
  • 100 ml černého piva,
  • sůl, mletý pepř
 
Sójovou omáčku smícháme s medem, zázvorem, pivem a prolisovaným česnekem. Do této marinády naložíme očištěná a na kousky nakrájená kuřecí jatýrka. Marinovaná jatýrka obalíme v listu špenátu a v plátku slaniny, spíchneme párátkem a dáme péct na gril nebo do trouby. Marinádu varem zredukujeme a podáváme k játrům. Servírujeme jako jednohubky.
 

Budou se vám hodit: