Jak zpracovat úrodu, když nemáte mraky času? Známe recept!

Kdo by si rád nepochutnal na ředkvičkách, kedlubnách, mrkvi, hrášku a květáku, nebo na sladkých jahodách, malinách ostružinách nebo třešních. Škoda jen, že zpravidla dozrávají najednou, takže je čerstvé nestíháme všechny sníst. Co potom s nimi? Samozřejmě zavařit, naložit, odšťavnit, nebo usušit. Jen kdyby to nezabralo tolik času, energie a místa v kuchyni! Všechny způsoby konzervace potravin však dnes můžete zvládnout mnohem snáze než v minulosti s vychytanými pomocníky české značky TESCOMA.

Strouhat zeleninu, mixovat pyré nebo pasírovat zeleninu nemusí být dřina, která se neobejde bez zranění prstů a nepořádku na lince. Stačí mít struhadlo s U profilem a zásobníkem, účinný mixér, který sluší každé kuchyňské lince, nebo kvalitní pasírovač.

Naporcovanou, nebo jen očištěnou zeleninu a ovoce pak můžeme velmi elegantně zavařovat, odšťavňovat nebo sušit. Ideálně s pomocníky, kteří nezabírají místo, snadno se s nimi pracuje a dobře se čistí. 

Vyzkoušejte kvalitní české výrobky, se kterými zpracování vaší úrody bude radost.

 

Dále se vám budou hodit: