Jak funguje tlakový hrnec
Tlakový hrnec funguje na principu vaření při vyšším než atmosférickém tlaku a tím i vyšší teplotě až 130 stupňů Celsia. Výrazně se tak urychluje vaření a tím i šetří energie. Vaření pod tlakem navíc zachovává přirozenou chuť potravin. Ve srovnání s běžným vařením je příprava jídel v tlakovém hrnci i více než o 70 % rychlejší.
Nevíte, podle čeho si tlakový hrnec neboli papiňák vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Výhodou může být volba hrnce, který umožňuje nastavení více úrovní tlaku.
Mrkněte na všechny tlakové hrnce tradiční české značky TESCOMA.
Nevíte, podle čeho si tlakový hrnec neboli papiňák vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Výhodou může být volba hrnce, který umožňuje nastavení více úrovní tlaku.
Mrkněte na všechny tlakové hrnce tradiční české značky TESCOMA.
0













