Italské ragú

Ingredience:
- 500 g hovězího mletého masa
 - 400 g rajčat v plechovce
 - 100 g pancetty
 - 2 dl bílého vína
 - 2 dl zeleninového vývaru
 - 1 cibule
 - 1 stonek řapíkatého celeru
 - 1 mrkev
 - 2 bobkové listy
 - olivový olej
 - sůl a pepř
 
Postup:
Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Přidejte pancettu, kterou opět krátce orestujte, potom vložte maso a restujte dalších cca 7 minut. Přilejte víno, nechejte ho odpařit, přidejte bobkový list a rajčata. Dochuťte solí a pepřem. Přikryjte poklicí a za občasného zamíchání vařte 90 minut. Dle potřeby přilejte vývar.
Co se vám bude hodit:
0

















