Grilovaná růžičková kapusta v hořčičném dresinku
Doba přípravy: 20 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 1455
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 1455
Ingredience (4 porce):
- 500 g růžičkové kapusty (čerstvé i mražené)
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička sušené hořčice
- 1 lžička uzené papriky
- sůl
- pepř
1. Smíchejte papriku, sušenou hořčici, česnek, sůl, pepř, olivový olej a připravte marinádu.
2. Očištěnou kapustu spařte po dobu 5 minut ve vařící vodě, sceďte, přidejte do marinády a promíchejte.
3. Kapustu napichujte na grilovací jehlu tak, aby vznikly mezery mezi jednotlivými kusy. Grilujte cca 5 minut z každé strany. Hotové kapusty sundejte z jehly do zbylé marinády, promíchejte a podávejte.
2. Očištěnou kapustu spařte po dobu 5 minut ve vařící vodě, sceďte, přidejte do marinády a promíchejte.
3. Kapustu napichujte na grilovací jehlu tak, aby vznikly mezery mezi jednotlivými kusy. Grilujte cca 5 minut z každé strany. Hotové kapusty sundejte z jehly do zbylé marinády, promíchejte a podávejte.
K přípravě receptu se vám bude hodit
0
















