info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyBez masaGrilovaná růžičková kapusta v hořčičném dresinku

Grilovaná růžičková kapusta v hořčičném dresinku

ReceptyBez masa
23. 7. 2014
Doba přípravy: 20 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 1455

Ingredience (4 porce):

  • 500 g růžičkové kapusty (čerstvé i mražené)
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička sušené hořčice
  • 1 lžička uzené papriky
  • sůl
  • pepř
1. Smíchejte papriku, sušenou hořčici, česnek, sůl, pepř, olivový olej a připravte marinádu.

2. Očištěnou kapustu spařte po dobu 5 minut ve vařící vodě, sceďte, přidejte do marinády a promíchejte.

3. Kapustu napichujte na grilovací jehlu tak, aby vznikly mezery mezi jednotlivými kusy. Grilujte cca 5 minut z každé strany. Hotové kapusty sundejte z jehly do zbylé marinády, promíchejte a podávejte.

K přípravě receptu se vám bude hodit