info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Vakuování potravin pro delší trvanlivost i chuť

Jak uchovat potraviny, aby vydržely mnohem déle čerstvé? Jak zamezit plýtvání? Jak zpracovat větší množství jídla nebo úrody? Ideální způsob je odsátí vzduchu neboli vakuování. „Vakuovačka“ je určena k uchovávání syrových i tepelně zpracovaných potravin. Kromě masa, uzenin a ryb ji využijete na ovoce, zeleninu, pečivo a hotové pokrmy. Díky programu pro vakuování suchých i mokrých potravin ji lze využít i k marinování masa včetně metody pomalého vaření sous-vide. Vhodné fólie k vakuování i uzavíratelné sáčky jsou samozřejmě součástí naší nabídky.

Filtrace produktů
Cena
Dostupnost
Materiál
Počet kusů v sadě
Produktová linie
Typ
Délka (cm)
Délka záruky (v letech)
Zrušit filtry