Korpus
Topping
Oddělte žloutky od bílků, žloutky vyšlehejte vysokou rychlostí s ¾ cukru. Přidejte mléko s vanilkou a promíchejte. Směs dejte stranou. Bílky šlehejte vysokou rychlostí, jakmile začnou houstnout, postupně přisypávejte zbylý cukr. Vyšlehejte pevnou hmotu. Našlehané žloutky a poté i našlehané bílky pomalu zapracovávejte do směsi mouky, kypřicího prášku a soli. Smíchejte v těsto.
Těsto nalijte do formy nebo zapékací mísy vytřené máslem a vysypané moukou. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 35 minut. Po upečení nechte vychladnout, poté hotový korpus propíchejte po celém povrchu vidličkou. Smíchejte všechny druhy mléka a nalijte na propíchaný korpus. Rozetřete do krajů a nechte odležet nejméně 1 hodinu v lednici. Vyšlehejte smetanu s cukrem a navrstvěte na korpus. Na závěr posypte skořicí.