info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Penne all' arrabbiata

ReceptyBez masa
17. 6. 2012
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 2608

Ingredience (4 porce):

  • 400g těstovin penne
  • 400g pasírovaných rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 1dl olivového oleje
  • 1 feferonka
  • čerstvá bazalka
  • petrželová nať
  • sůl
1. Penne uvařte v dostatečném množství dobře osolené vody „al dente".
2. V pánvi mezitím na oleji lehce orestujte nakrájený česnek a feferonku.
3. Přidejte pasírovaná rajčata, pár lístků bazalky a povařte 7 až 10 minut.
4. Uvařené těstoviny sceďte a důkladně promíchejte s omáčkou, nejlépe prohazováním přímo ve speciální pánvi na těstoviny.
5. Penne all´arrabiatta servírujte ozdobené nasekanou petrželkou.

K přípravě receptu se vám bude hodit