Penne all' arrabbiata
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 2608
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 2608
Ingredience (4 porce):
- 400g těstovin penne
- 400g pasírovaných rajčat
- 2 stroužky česneku
- 1dl olivového oleje
- 1 feferonka
- čerstvá bazalka
- petrželová nať
- sůl
1. Penne uvařte v dostatečném množství dobře osolené vody „al dente".
2. V pánvi mezitím na oleji lehce orestujte nakrájený česnek a feferonku.
3. Přidejte pasírovaná rajčata, pár lístků bazalky a povařte 7 až 10 minut.
4. Uvařené těstoviny sceďte a důkladně promíchejte s omáčkou, nejlépe prohazováním přímo ve speciální pánvi na těstoviny.
5. Penne all´arrabiatta servírujte ozdobené nasekanou petrželkou.
2. V pánvi mezitím na oleji lehce orestujte nakrájený česnek a feferonku.
3. Přidejte pasírovaná rajčata, pár lístků bazalky a povařte 7 až 10 minut.
4. Uvařené těstoviny sceďte a důkladně promíchejte s omáčkou, nejlépe prohazováním přímo ve speciální pánvi na těstoviny.
5. Penne all´arrabiatta servírujte ozdobené nasekanou petrželkou.
K přípravě receptu se vám bude hodit
0
















