Rádi bychom vám ukazovali jen to, co vás zajímá, tedy neotřelé nápady pro vaření a bydlení. Nejen to nám umožní soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním všech typů cookies, v části „Předvolby“ si můžete vybrat, které povolíte. Souhlas lze odmítnout kliknutím na „Odmítnout vše“ (netýká se tzv. základních cookies). Nastavení lze kdykoliv změnit. Další informace najdete v Informacích o zpracování osobních údajů.
Připravte si doma skutečně křehoučké, a přitom šťavnaté vepřové nebo kuřecí řízky. Co je tajemstvím úspěchu? Správná příprava masa. Každý řízek by se měl před obalováním správně naklepat. Tím se naruší struktura masa a řízky tak budou křehčí. V nabídce pro vás máme paličky na maso, a to nerezové nebo dřevěné z řad WOODY a PRESTO.
Tip: chcete-li vykouzlit řízky, které se budou doslova rozplývat na jazyku, naporcujte maso na řízky a naložte do mléka!