Ostružinový cobbler

Ingredience:
- 250 g čerstvých ostružin
- 1 broskev
- 80 g změklého másla
- 125 g krupicového cukru
- 180 g hladké mouky
- 12 g kypřicího prášku do pečiva
- 125 ml mléka
- 1 skořicový cukr
- špetka soli
- olej ve spreji na vystříkání zapékací mísy
Postup:
Předehřejte troubu na 170 °C. Zapékací mísu GrandCHEF vystříkejte olejem do pečicích forem DELÍCIA a vysypte polohrubou moukou. Dejte stranou. V míse utřete máslo s cukrem, přidejte prosátou hladkou mouku, prášek do pečiva, špetku soli a postupně přilévejte mléko, vše zašlehejte. Těsto rozetřete do připravené mísy, na vrch naskládejte ostružiny a nakrájenou broskev, posypte skořicovým cukrem a dejte péct. Pečte dozlatova cca 30 minut.
NÁŠ TIP: Podávejte teplé s vanilkovou nebo ostružinovou zmrzlinou.
NÁŠ TIP: Podávejte teplé s vanilkovou nebo ostružinovou zmrzlinou.
S přípravou pomohou:
0

















