Kakaové linecké s karamelovým krémem

Na linecké:
- 375 g hladké mouky
 - 45 g kakaa
 - 1/2 lžičky soli
 - 1/2 lžičky prášku do pečiva
 - 250 g másla
 - 120 g moučkového cukru
 - 2 vejce
 - 2 lžičky vanilkového extraktu
 
Vyšlehejte máslo s cukrem do pěny. Postupně zašlehejte vejce a vanilkový extrakt. Ve druhé míse smíchejte všechny suché suroviny a přidejte je do směsi másla a vajec. Vypracujte hladké těsto a nechejte odležet alespoň hodinu v lednici, poté rozválejte a vykrajujte tvary. Pečte 10 až 12 minut na 180 ˚C.
Na krém:
- 1 plechovka kondenzovaného zkaramelizovaného mléka Salko
 
Zkaramelizované mléko natírejte na vychladlé linecké a slepujte k sobě. 
Co využijete:
0
















