Hruška na víně s vanilkovou zmrzlinou

Připravte si:
- 750 ml červeného vína
- 200 g krystalového cukru
- 2 ks skořice
- 3 ks hřebíčku
- 3 ks kardamomu
- 2 ks badyánu
- vanilková zmrzlina
- najemno nasekané vlašské ořechy
Postup:
Do hrnce vložte veškeré koření, nalejte červené víno, přidejte oloupané a jadřinců zbavené hrušky a pozvolna vařte do změknutí.
Takto povařené hrušky servírujte na talíři lehce zalité zredukovaným vínem, ve kterém se vařily, zasypejte je nasekanými vlašskými ořechy a podávejte spolu s vanilkovou zmrzlinou.
Takto povařené hrušky servírujte na talíři lehce zalité zredukovaným vínem, ve kterém se vařily, zasypejte je nasekanými vlašskými ořechy a podávejte spolu s vanilkovou zmrzlinou.
Co budete potřebovat:
0

















