Obrázek v notifikační liště
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptySladké dobrotyHruška na víně s vanilkovou zmrzlinou

Hruška na víně s vanilkovou zmrzlinou

Servírovací talíře FANCY HOME Stones - obrázek

Připravte si:

  • 750 ml červeného vína
  • 200 g krystalového cukru
  • 2 ks skořice
  • 3 ks hřebíčku
  • 3 ks kardamomu
  • 2 ks badyánu
  • vanilková zmrzlina 
  • najemno nasekané vlašské ořechy

Postup:

Do hrnce vložte veškeré koření, nalejte červené víno, přidejte oloupané a jadřinců zbavené hrušky a pozvolna vařte do změknutí. 

Takto povařené hrušky servírujte na talíři lehce zalité zredukovaným vínem, ve kterém se vařily, zasypejte je nasekanými vlašskými ořechy a podávejte spolu s vanilkovou zmrzlinou. 

Co budete potřebovat: