Fondant brambory s rozmarýnem
Doba přípravy: 15 min
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 3780
Náročnost: *
Energetická hodnota (kJ): 3780
Ingredience (5 porcí):
- 1 kg brambor
- 0,5 l kuřecího nebo zeleninového vývaru
- 50 g másla větvička rozmarýnu
- sůl
(pečeno v tlakovém hrnci)
1. Brambory oloupejte a nožem vykrojte do zvoleného tvaru.
2. V tlakovém hrnci rozehřejte máslo s větvičkou rozmarýnu a brambory opečte z obou stran dozlatova. Osolte, přilijte vývar do výše poloviny brambor, zavřete hrnec a jakmile začne syčet, vařte cca 8 minut. Poté odstavte a nechte hrnec zavřený, dokud sám neuvolní pojistku.
1. Brambory oloupejte a nožem vykrojte do zvoleného tvaru.
2. V tlakovém hrnci rozehřejte máslo s větvičkou rozmarýnu a brambory opečte z obou stran dozlatova. Osolte, přilijte vývar do výše poloviny brambor, zavřete hrnec a jakmile začne syčet, vařte cca 8 minut. Poté odstavte a nechte hrnec zavřený, dokud sám neuvolní pojistku.
K přípravě receptu se vám bude hodit
0

















