Úvodní strana/TESCOMA blog/Recepty/Bez masa/Fenyklový salát s hlívou královskou a parmezánovým čipsem
Fenyklový salát s hlívou královskou a parmezánovým čipsem
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: **
Energetická hodnota (kJ): 909
Náročnost: **
Energetická hodnota (kJ): 909
Ingredience (4 porce):
250 g hlívy královské120 g mix salátových listů
60 ml olivového oleje
60 g parmezánu
50 g fenyklu
- Parmezán nakrájejte na tenké plátky a na plechu s pečící fólií je opečte dokřupava.
- Očištěné houby nakrájejte na plátky, zlehka je ogrilujte, osolte a opepřete.
- Očištěný fenykl nakrájejte na velmi tenké plátky a vložte do mísy. Přidejte ogrilované houby, přilijte citrónovou šťávu, nasekanou petržel, olej, sůl, pepř a vše důkladně promíchejte.
- Oprané, osušené salátové listy rozložte na talíř, přelijte olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte houbovou směs, obložte křupavým parmezánem a můžete podávat.
K přípravě receptu se vám bude hodit
0

















