Celerový krém s jablky

Budete potřebovat:
- 700 ml kuřecího vývaru
- 300 g kořene celeru
- 250 ml 33% smetany
- 200 g jablek
- 150 g brambor
- 100 g řapíkatého celeru
- 40 g másla
- 1 stroužek česneku
- sůl, pepř
Postup:
Celer, jablka a brambory nakrájejte na malé kousky, osolte, opepřete a restujte na másle cca 5 minut. Orestovanou zeleninu přendejte do polévkovaru, přidejte vývar a zapněte program krémové polévky. Po ukončení programu přilejte smetanu a krátce promíchejte pomocí programu PULSE. Dochuťte solí a pepřem.
NÁŠ TIP: Pro výraznější chuť můžete polévku zakápnout olejem z vlašských ořechů a celerovo-petrželovým olejem.
Budete potřebovat:
0

















