Rádi bychom vám ukazovali jen to, co vás zajímá, tedy neotřelé nápady pro vaření a bydlení. Nejen to nám umožní soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním všech typů cookies, v části „Předvolby“ si můžete vybrat, které povolíte. Souhlas lze odmítnout kliknutím na „Odmítnout zde“ (netýká se tzv. základních cookies). Nastavení lze kdykoliv změnit. Další informace najdete v Informacích o zpracování osobních údajů
Čajové lžičky se sice jmenují podle čaje, ale jejich použití je mnohem univerzálnější. Využijete je při přípravě a míchání dalších teplých i studených nápojů, neobejdete se bez nich ani při konzumaci jogurtů, pudingů i různých dezertů.
Mají však jednu vadu: rády se toulají! Pořiďte si jich proto raději o něco více…
Tip: S pojmem „čajová lžička“ se můžete potkat i v kuchařských receptech, kdy je množství sypkých i tekutých surovin odměřováno právě pomocí čajových lžiček. Vsaďte při vaření a pečení na jednoduchost i vy, například pomocí polévkové lžíce či klasického hrnku.